• Liceul Teoretic "Anghel Saligny" - Cernavoda

TERMENI SI CONDITII

Acest site este site-ul oficial al Liceul Teoretic "Anghel Saligny".

Utilizarea necorespunzatoare = utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii institutiei sau altor persoane. Liceul Teoretic "Anghel Saligny" asigura confidentialitatea datelor si a persoanelor care intra in contact cu noi prin intermediul acestui website ( email, telefon, formulare de contact )

 

 Informatiile publicate pe site = informatii de interes general despre institutie cat si alte informatii considerate de institutie ca fiind de interes pentru Cetateni.

Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea Liceul Teoretic "Anghel Saligny". Folosirea fara acordul institutiei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

1.INFORMAȚII GENERALE

Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea Liceul Teoretic "Anghel Saligny". Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Acesta este supusa Termenilor si conditiilor de utilizare. Aceşti Termeni de utilizare pot fi modificaţi sau înlocuiţi de alţi termeni şi condiţii, de ex. pentru achiziţionarea de produse şi/sau servicii. 

Aceste website este reglementat de legea Română; vizitatorii internaţionali trebuie să se asigure că respectă legea aplicabilă la nivel local. Întrucât prezenta informare poate suferi modificări în orice moment, fără notificare prealabilă, vă invităm să consultaţi această pagină în mod regulat.

 

2.RĂSPUNDEREA SITE-ULUI

Acest site este administrat de catre S.C. WE BUILD IDEAS S.R.L. In calitate administrativă ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare conform normelor în vigoare.

Aceste reguli precizează modul de folosire de către utilizatori a site-ului prezent și relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România și Uniunea Europeana.

 

3. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

CONŢINUT WEBSITE

Liceul Teoretic "Anghel Saligny" depune toate eforturile pentru a oferi un conţinut de încredere, însă, independent de grija şi diligenţa pentru modul de redactare a textului şi publicarea de fotografii, se pot strecura unele erori în informaţiile furnizate pe acest website. Liceul Teoretic "Anghel Saligny" îşi declină răspunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate din accesarea website-ului sau din utilizarea informaţiilor conţinute în acesta (de exemplu: erori, omisiuni, inaccesibilitate, pierderi de date, deteriorare, distrugere sau virusuri care pot afecta echipamentele IT ale utilizatorului). Prin urmare, utilizatorul acceptă să folosească aceste informaţii pe răspunderea sa asumată exclusiv şi este invitat să întreprindă toate verificările necesare.

 

EXCLUDERI ŞI RESPONSABILITĂŢI

Liceul Teoretic "Anghel Saligny" deţine, îşi rezervă şi menţine toate drepturile de proprietate, în special de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor pentru acest website şi pentru informaţiile conţinute de acestea. 

 

4. SECURITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

Liceul Teoretic "Anghel Saligny" se obliga sa nu transmita/publice nici o informatie dintre cele pe care le are in baza de date cu exceptia unui caz penal in care ii sunt solicitate aceste date.

Pentru securizarea datelor personale accesul la aceste date este limitat doar la conditiile de utilizare a datelor si doar la persoanele autorizate sa le proceseze si sa le cripteze.

 

5. CONDIŢII DE UTILIZARE

 

Puteţi utiliza acest Website numai în conformitate cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare prezente şi, în orice caz, puteţi folosi acest Website numai în scopuri legale, mai exact în conformitate cu legislaţia în vigoare, reglementările şi practicile din Romania si Uniunea Europeana sau din statul din care Website-ul este accesat.În special, sunteţi de acord:

· Să nu publicaţi, să nu transmiteţi sau să nu distribuiţi nicio informaţie de natură obscenă, defăimătoare, nelegală sau de natură să producă prejudicii, fie pe sau de pe acest Website;

· Să nu utilizaţi acest Website într-o manieră de natură să încalce drepturile altor persoane;

· Să nu efectuaţi rezervări neautorizate, false sau frauduloase;

· Să nu utilizaţi niciun software, procedură sau dispozitiv cu scopul de a împiedica sau de a încerca să împiedicați buna funcţionare a Website-ului, fie manual, fie electronic, prin orice mijloace, în special cu privire la încărcarea sau accesarea de fişiere care conţin date modificate sau virusuri;

· Să nu degradaţi, modificaţi sau schimbaţi aspectul grafic al acestui Website sau codurile software care îl alcătuiesc;

· Să nu întreprindeţi nicio acţiune susceptibilă de a provoca trafic nerezonabil sau disproporţionat pe Website sau pe o infrastructură asociată;

· Să nu obţineţi sau să nu încercaţi să obţineţi acces neautorizat la niciuna dintre reţelele noastre, prin orice mijloace.

Fără a aduce atingere celorlaltor drepturi cuprinse în cadrul acestor termeni şi condiţii, (indiferent dacă acestea sunt legale sau nu), Liceul Teoretic "Anghel Saligny" îşi rezervă dreptul de a refuza accesul la acest Website în cazul în care consideră (conform propriilor criterii), că sunt încălcate oricare din prevederile acestor Termeni şi Condiţii de Utilizare.

Liceul Teoretic "Anghel Saligny" îşi rezervă dreptul de a îmbunătăţi sau de a modifica informaţiile, serviciile, produsele şi alte informatii de pe acest Website, sau de a închide Website-ul, în orice moment. Liceul Teoretic "Anghel Saligny" îşi rezervă, de asemenea, dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare în orice moment, aceste modificări fiind aplicabile imediat, de îndată ce sunt publicate online pe acest Website.

Prin urmare, prin continuarea accesării sau utilizării acestui Website, vă exprimaţi acordul de a respecta modificările acestor Termeni şi Condiţii de utilizare.