• Liceul Teoretic "Anghel Saligny" - Cernavoda

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Declaratie

Liceul Teoretic "Anghel Saligny"  va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

 

2. Colectarea si utilizarea informatiei

Liceul Teoretic "Anghel Saligny" este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

 

3. Formularul de contact

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

 

4. Newsletter

Utilizatorul are dreptul sa se aboneze/ dezaboneze la/de la newsletter.

Orice modificare a informatiilor referitoare la Liceul Teoretic "Anghel Saligny" va fi prezentata pe acest site.

5. Securitate

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

 

6. Anuntarea modificarilor

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostrii sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

 

7. Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date

Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la email@domeniu.ro cu subiectul “stergere date personale”. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

 

8. Cadru legal

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare.