Ne gasiti pe Str. Ing. Anghel Saligny Nr. 24, Cernavodă
Pentru informatii ne puteti suna la
0241 237 119

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Misiune

           O adevărată școală europeană în care profesionalismul și performanța sunt singurele valori!

         Misiunea școlii noastre este asigurarea unui viitor european elevilor noștri și șanse egale de afirmare, prin promovarea valorilor și îmbunătățirea continuă a calității actului instructiv educativ. Prin realizarea unui parteneriat activ școală-elevi-părinți-comunitate locală, ne propunem crearea unui mediu bazat pe siguranță și încredere, în care fiecare copil este unic și se dezvoltă armonios fizic, emoțional, social și educațional.
    
        Dascălii școlii noastre vin în sprijinul fiecărui elev, desăvârșindu-i educația, în vederea creșterii șanselor sale de reușită socială și profesională într-un viitor european. Școala noastră asigură dezvoltare liberă, integrală și armonioasă a copilului, pentru formarea unei personalități autonome și creative, fundamentată pe asumarea reală a unui set de valori necesare propriei dezvoltări, împlinirii personale și integrării sociale și profesionale într-o societate a cunoașterii.